koffietruuk-2.jpg

Truuk

 

Boek de koffietruck

 

 
 
koffietruuk te huren te boeken hulst zeeland
 
 

Op jouw locatie

Een baristatruck voor je eerstvolgende evenement? Verras jezelf en je gasten met een fantastische koffie en met de leukste barista's! Hoogtijd om KoffieTruuk naar jouw bruiloft, festival, bedrijfsreceptie, jubileum, tuinfeest, beurs of evenement te halen. De KoffieTruuk wordt ongetwijfeld de blikvanger op jouw event!

 
 
koffietruuk koffietruck koffietrauler koffie foodtruck te huur te boeken zeeland hulst
 
 
 
IMG_0961.jpg
 

Onweerstaanbare smaaksensatie

In onze truck passen meer dan 20 smaken van onze heerlijke koffie en thee. Daarnaast is hij ook geschikt voor het serveren van petit fours, bonbons en heerlijke koeken! Privé feesten en evenementen zijn mogelijk vanaf 2 uur, voor 20 tot 200 personen. Jij bent met ons verzekerd van een smaakvolle succesformule!

 
 
 
 

Neemt de trailer te veel plaats in? Dan nemen wij alleen onze espressomachine mee en blijven we dat warm en hartelijk koffiemoment verzorgen voor jou!  

 
Optimar%2Bkoffiecatering
 
 
lijktjedatwat.png
 
 
 

Zo’n rollende koffietruck op jouw feest? Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

 
 
 

“Enkel de lach van deze 2 lieve dames zou al voldoende zijn om de koffie beter te doen smaken. Maar het is niet alleen dat wat ons vaak de KoffieTruuk doet inschakelen. Het is hun persoonlijkheid, mooie diversiteit aan prachtige koffie en hun professionaliteit. Een hele fijne partner voor P&P Catering.”

- Yannick Mahu, P&P Catering -