IMG_0821.jpg

Over

Here, you can write a brief introduction to your page. This engages your visitors and answers questions they may have about you.

  ̌

 
 

Aangenaam


 

Wij zijn Annechien en Catelijne en wij willen jou het liefst zien stralen bij het genieten van een (h)eerlijk gezette koffie! Dat doen we graag bij een warm en hartelijk koffiemoment op jouw feest, bruiloft of evenement.

En weet jij wat ons zo bijzonder maakt? We zijn niet zomaar twee barista's, maar ook échte zussen. Wij delen niet enkel onze excellente smaak voor koffie met elkaar, maar dat doen we ook graag met jou!

 
 
 
Annechien van de Koffietruuk

Annechien

dé perfecte barista

Gepassioneerd en een echte koffiekenner. Samen gaat ze met jou op zoek naar het meest fantastische kopje koffie. Kwaliteit staat te allen tijde voorop. Creativiteit is haar op het lijf geschreven.

inspirerend . creatief . doelgericht . flexibel . gaat voor het beste

 
 
Catelijne van de Koffietruuk

Catelijne

dé perfecte gastvrouw

Hartelijk en verbindend. Ze geeft jou een warm en welkom gevoel en ontzorgt je graag. Zakelijk zet ze met jou de puntjes op de i zodat KoffieTruuk het juiste visitekaartje van jouw bedrijf of evenement is.

ondernemend . luisterend oor . inlevend . meedenkend . gastvrij

 
 

 
 

Bundel het enthousiasme van deze zussen en

proeftdeliefde.png
 
 

 
 
 

“Bij Zeeuwse Gronden organiseren we regelmatig evenementen, van groot tot klein. Geregeld is ook KoffieTruuk van de partij om de lekkerste koffies voor onze gasten te verzorgen! Annechien en Catelijne staan altijd voor ons klaar, zijn snel en hartelijk in de communicatie en maken een evenement nét even af.”

- Hanna Laport, Zeeuwse Gronden -